Betingelser

Vilkår og betingelser for våre tjenester

For å gjøre det trygt og enkelt for deg å forholde deg til oss har vi skrevet en liste over betingelser for bestilling av catering til ditt arrangement. Ta kontakt dersom det skulle være noe så finner vi en løsning sammen!

Åpningstider

Åpningstider for bestillinger er mandag til fredag 08:00 – 18:00, vi holder stengt helligdager.  Vi leverer alle dager i uken, dette må avtales på forhånd.

Bestilling

Vi har et minimumsantall på ti personer per bestilling.
Bestillinger bør gjøres så tidlig som mulig, dersom det er under en uke til dere ønsker å bestille vennligst ta kontakt på telefon.

Vi trenger å vite følgende for å kunne bekreftebestillingen:

Navn / Bedrift , Kontaktinformasjon (tel/epost), Fakturaadresse, Dato og tid, Sted for levering (dersom det skal leveres), Eventuelle allergier, Tidspunkt for levering av returgods

Avbestilling / endring av ordre

Kanselleringsfrist er en uke før avtalt leveringsdato. Avbestilling som skjer etter fristen vil bli fakturert 100% av avtalt beløp. Frister for eventuelle endringer er 3 dager  før avtalt leveringsdato.

Levering / Henting

Levering og -eller henting skal avtales på forhånd. Dersom det er ønskelig kan maten hentes i kjøkkenet vårt på Grønland.

Leie av personale

Priser for leie av kokk, hovmester og servitør beregnes fra avreisetidspunktet fra vårt kjøkken.

Betaling

Betaling blir gjort via faktura, noe som avtales på forhånd.
Fakturagebyr på 39,- kommer i tillegg.

Ved spesielle arrangementer kan det bli etterspurt et depositum som garanti for bestillingen.

MVA

Prisene på menyene (som vist på nettsiden) er eksklusive MVA. Ved levering av mat påberegnes 15% MVA. Dersom det blir bestilt personell og maten skal serveres øker momsavgiften til 25%.

Praktisk

Varm mat blir levert i aluminiumsformer som er pakket i isoporkasser som holder maten varm.

Det er mulig å få serveringsfater, disse skal eventuelt returneres sammen med isoporkassene og eventuell annen utstyr som blir lånt senest to dager etter levering. Om ønskelig kan det bestilles henting som koster 400,-.