Personvern

1. Innledning

Her kan du lese om hvordan vi i Estia Catering AS behandler personvernopplysninger samt oversikt over dine rettigheter.2. Behandlingsopplysninger

Behandlingsansvarlig for personopplysninger er Estia Catering AS med org. nmr. 922 077 398 og postnummer 0595 Oslo.

Vi kan kontaktes på tlfn: +47 454 74 536 / +47 902 34 536 eller på mail: km@estia.no /post@estia.no .

Personopplysninger blir behandlet i forbindelse med bestilling, levering, booking og fakturering for våre produkter og tjenester. Dine personopplysninger blir behandlet i samsvar med den gjeldende norske personopplysningsloven.

3. Utlevering av personopplysninger

For å kunne levere tjenestene og produktene som er bestilt, benytter vi dine personopplysninger som oppgitt ved bestilling. Dette for å kunne oppfylle avtalen ved kjøp av produkter og tjenester fra oss. Informasjonen vi behandler er gitt til oss ved bestilling og  består av informasjon om identitet, kontaktopplysninger, adresse (ved eventuell levering) og matprefferanser (for å kartlegge eventuelle allergier i forbindelse med bestillingen).

Alle bestillinger blir registrert for å kunne levere tjeneste som er kjøpt og for at vi skal ha mulighet til å sende regning.

Opplysningene blir behandlet i den tid det behøves for å kunne levere produktene/tjenesten som er bestilt i tillegg til gjeldene lovverk pålegger oss.

4. Behandling av personopplysning for dine bestillinger

Med mindre du har samtykket til det, vil vi ikke levere ut dine personopplysninger til tredjepart. Unntak gjelder dersom vi blir pålagt av gjeldende lovverk, gyldig myndighetspålegg eller domstol.

5. Dine personlige rettigheter

Etter personopplysningsregelverket har du flere rettigheter vedrørende personopplysningen som vi behandler.

Du kan kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du kan og kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Dersom du ønsker å benytte dine rettigheter kan du ta kontakt med oss via mail på km@estia.no eller post@estia.no, du vil få svar fra oss senest innen 30 dager.

Videre informasjon vedrørende dine rettigheter finner du her.

6. Bruk av Cookies & informasjonskapsler

Vi benytter cookies, som og kalles for informasjonskapsler, for å midlertidig lagre informasjon om deg på enheten (nettbrett, pc, mobil) du benytter når du besøker nettsiden vår. Dette gjør vi for å utvikle og forberede tjenestene våre ved å forstå hvordan nettsiden benyttes. I tillegg ønsker vi å analysere og rapportere (internt) brukertall samt gjøre det lettere for deg å bruke nettsiden vår.

Informasjonen som lagres er anonym og vil aldri kunne benyttes for å koble til din identitet.
Dersom du ønsker å slette informasjonen som blir lagret kan lese mer om det her. Hvis
 du ikke ønsker å bli sporet av Google Analytics kan dette deaktiveres her.