Kvalitet i alle ledd
Når det kommer til kvalitet er vi kompromissløse!
Historien bak Estia Catering
Fra michelinrestauranter til gourmetmat på døra
Etter mange år med sentrale roller i norske og utenlandske Michelin restauranter ble ESTIA Catering dannet med en visjon om å tilby mat av ypperste kvalitet levert på døra til ditt arrangement.
Vi tar catering til nye høyder
Se gjenspeil av vår lidenskap på din tallerken
Vi leverer uforglemmelige matopplevelser av høy kvalitet, dette sørger vi for med nøye utvalgt leverandører i samarbeid med lidenskapelige kokker med bred erfaring.
Integritet, oppmerksomhet på detaljene og fleksibilitet er noen av våre viktigste ingredienser.
Vi tar catering til nye høyder
Menyer som følger årstidene
ESTIA Catering er et dynamisk catering selskap med et team som ikke aksepterer noe annet enn perfeksjon og fornøyde kunder. Når det gjelder kvalitet er vi kompromissløse. Våre menyer varier med årstidene, ikke bare for å kunne tilby en variert meny, men også for å sikre deg som kunde mat laget av de beste råvarene sesongen har å by på.
Gründer & Head Chef
Apostolis Fraimis
Apostolos er en gresk gourmetkokk med lang erfaring fra restaurant og fine dining. Kjærligheten til mat og kokkefaget har stått sterkt fra barndommen. Han har tidligere jobbet på flere eksklusive restauranter i både Hellas, Amsterdam, London og Norge, deriblant Maeemo.
Etter noen år i Norge bestemte han seg for å starte sitt eget cateringselskap og være med på å utvikle det voksende markedet som stadig blir mer og mer spennende. Rettene hans kombinerer smaksrike, tradisjonelle retter fra Hellas kombinert med moderne teknikker fra Michelin-restauranter og lokale norske råvarer som er i sesong. Kreativitet og perfeksjon er noe som blir gjenspeilet i maten hans.
Daglig leder & Co-founder
Katerina Micallef
Katerina er Estia`s daglige leder, hennes arbeidsoppgaver er alt annet enn matlaging. Hun har flere års erfaring fra hotellbransjen, og har en genuin interesse for å yte god service og kundebehandling. Katerina studerte Administrasjon og ledelse på Oslo Met og har spesialisert seg i HR og organisasjonspsykologi. Hun brenner for god mat og gode opplevelser, og dette er grunnen til at hun var med på å etablere lidenskapsprosjektet Estia Catering.
Catering er mer enn bare mat – Rask respons, god kommunikasjon og trygghet er viktig for at våre kunder skal få den beste opplevelsen. Katerina påser at hvert ledd i prosessen blir så bra som mulig – fortell henne hva du vil ha og hun order det!
Chef
Marcos Antonio Cordero
Marcos er en kreativ og entusiastisk kokk fra Venezuela som er opptatt av næringsrik og god mat. Han begynte opprinnelig med å ta lærerutdannelsen men fant underveids ut at kokkefaget var det har virkelig brant for.
Han lærte i tenårene å lage mat fra sin bestemor, en person han fortsatt får masse inspirasjon fra.
Marcos tok fagbrevet i Madrid hvor han ble veldig preget av den sterke matkulturen. Mat i sør Europa er mer en et måltid, det er en stor del av kulturen samt en måte å sosialisere på.
Erfaringene hans både fra Venezuela og Madrid har gitt han masse inspirasjon og kunnskap som han har tatt med videre. Marcos bidrar til spennende og mangfoldige innspill på ESTIA sitt kjøkken. Lidenskapen han har for faget vises sterkt i oppskriftene maten han lager.
Coffe expert
Nicolas Ross
Nicola er en fransk-amerikaner som har vokst opp i Paris. Fra en tidlig alder hadde han en stor kjærlighet for god mat og drikke, noe som var et resultat av store familie middagsselskaper.
Etter at han kom til Norge jobbet han i mange år med vin, et felt han kan mye om spesielt etter mange år i Vinmonopolet.
Vin-faget trigget nysgjerrighet for kaffe verden, som ledet til en barista utdanning hos Beverage Academy i samarbeid med Norsk Kaffeinformasjon.
Kaffe er et like kompleks tema som vin. Landet vårt er kjent for å importere den beste kaffen i verden og Nicola hjelper oss med blant annet å velge de beste råvarene som er tilgjengelige på det norske markedet, slik at vi kan tilby disse til våre kunder.
Han kan hjelpe deg med å anbefale kaffe til maten du bestiller fra oss eller til og med holde cupping/kaffesmaking til ditt selskap eller arrangement.
Catering er mer enn bare mat – Rask respons, god kommunikasjon og trygghet er viktig for at våre kunder skal få den beste opplevelsen. Katerina påser at hvert ledd i prosessen blir så bra som mulig – fortell henne hva du vil ha og hun order det!
Sommelier
Claire Mariottini
Claire kommer opprinnelig fra vakre Provence i Frankrike. Hun tok sommelier utdanningen hennes i Rhône etterfulgt av flere år hvor hun jobbet på to- og trestjernersrestauranter. Noen eksempler på restaurantene hun jobbet for er L’arnsbourg, Les près d’Eugenie og L’oasis.
Restaurant reisen førte henne til Casa Lapostolle, en vinbodega i Chile, før den tok henne til Sydney hvor hun jobbet i Est. fine dining restaurant. Neste stopp var et kaldere klima der hun var en del av åpningsteamet til restaurant Fru K på The Thief Hotel i Oslo.
Hennes kjærlighet og interesse for vin var et resultat av en nær venn som inspirerte henne til å sammen ta sommelierutdannelsen. De store familiemiddagene alltid ledsaget av flotte viner var selvfølgelig også en innflytelse som førte til vinreisen.
Les mer om vår kokk og gründer, Apostolis, på matprat.no
I Januar 2019 var matprat på besøk hos oss og skrev en artikkel om Apostolos som i dag er kokk og eier av Estia Catering. I artikkelen skriver matprat om historien bak lidenskapen og kjærligheten til mat og hvorfor han valgte å flytte fra Hellas til Norge.